OMRIchen מנהל משני

מספר הודעות : 70 Join date : 21.10.08 Age : 29 מיקום : במקום המחבוא שלי ולפעמים גם במקום המחבוא של השבט (סתם אני גר בבת-ים עיר הפשע חחח)
 | נושא: גרסא חדשה למשחק Fri Oct 31, 2008 10:46 pm | |
| ע"פ האדמין בפורום הרשמי, בימים הקרובים תחול גרסא חדשה בבייט פייט ישראל ויהיו שינויים ושיפורים משמעותיים במשחק, השינויים והשיפורים שיהיו הם: - טקסים בשבט. - מערכת התקפה של שבטים(התקפה ע"י מספר שחקנים). - טברנה משופרת. - דברים חדשים אצל הסוחר. - שיפור של הניקוד הגבוה. - נוספו פריטים מיוחדים. - נוספו נשקים חדשים. - סקריפט לחימה חדש עם תכונות חדשות. - ניתן יהיה לתקוף בטווח רמות של 15% מהרמה שלך. - תיבת הודעות משופרת. - אפשרויות חיפוש מתקדמות לאדוני צללים. - עיצוב חדש.
מעניין איך יהיה אה?... _________________  קרדיט לדן (D.K) על החתימה, תודה רבה! OMRIchen, עומרי חן. מנהל משני בפורום. אדם-זאב, שרת 1. מאסטר שבט BadWolf, שרת 1. | |
|
OMRIchen מנהל משני

מספר הודעות : 70 Join date : 21.10.08 Age : 29 מיקום : במקום המחבוא שלי ולפעמים גם במקום המחבוא של השבט (סתם אני גר בבת-ים עיר הפשע חחח)
 | נושא: Re: גרסא חדשה למשחק Sun Dec 07, 2008 1:52 pm | |
| הגרסא החדשה יצאה והיא ממש כיפית!!! _________________  קרדיט לדן (D.K) על החתימה, תודה רבה! OMRIchen, עומרי חן. מנהל משני בפורום. אדם-זאב, שרת 1. מאסטר שבט BadWolf, שרת 1. | |
|